آشغالگیر
فهرست مطالب
آشغالگیر، یکی از بخش های مهم سیستم تصفیه فاضلاب به شمار می رود، این دستگاه موظف است تا در درون خود آشغال های بزرگ و درشتی را نگهداری کند. با انجام این کار دیگر عملکرد باکتری ها و فرآیند های دیگر تصفیه فاضلاب به بهترین نحو ممکن انجام می شوند. این دستگاه عمدتا در قسمت ورودی تصفیه خانه نصب می شوند، علاوه بر این بخش آشغالگیر ها در بخش های دیگری همچون کانال های فاضلاب شهری و صنعتی نیز قرار گرفته می شوند. آشغالگیر ها در تصفیه خانه های فاضلاب همچون یک فیلتر عمل می کنند و وظیفه حفاظت از تصفیه و پیشگیری از خرابی ها و مشکلات احتمالی را دارد.
استفاده و نصب آشغالگیر ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در ضمن به بهبود عملکرد و کارایی سیستم های فاضلاب کمک زیاد و بزرگی می کند. به طور کلی، این دستگاه با ویژگی هایی که دارد به جداسازی مواد درشت از سایر مواد در فاضلاب کمک می کند. این عملکرد از انسداد لوله ها، اختلال و خرابی سیستم ها جلوگیری می نماید. نصب آشغالگیر ها بسیار آسان و راحت بوده که می توان به سادگی در بخش های محتلف آن را نصب کرد. این سیستم کاربرد ها و مزیت های زیادی با خود به همراه دارد که در مطالب بعدی توضیح خواهیم داد.
خرید با کمترین قیمت
راهنمایی کامل قبل خرید
تضمین کیفیت و اصالت کالا
تحویل سریع در کمترین زمان
کاربرد آشغالگیر
دستگاه آشغالگیر از طراحی برخوردار است که با یک کار ساده قادر است تا بازیافت و جدا کردن آشغال ها را انجام دهد. آشغالگیر با کارایی که دارد به نوعی از آسیب دیدن لوله ها، پمپ ها، همزن ها و سایر مانع شده و از آن به بهترین شکل محافظت می کند. دستگاه آشغالگیر، توانایی و قدرت بسیار بالایی در جدا کردن ذرات جامد از جریان فاضلاب دارد. این سیستم می تواند به راحتی ذرات بزرگ و کوچک را جمع آوری کرده و از بین ببرد. با استفاده از آشغالگیر ها، سبب بهبود کارایی و کارکرد سایر واحد های تصفیه فاضلاب را ممکن خواهید کرد و در حفظ محیط زیست نقش بسیار مهمی خواهید داشت.
آشغالگیر تصفیه خانه فاضلاب، اهمیت زیادی در دفع داشته و مانع از ورود آلودگی و ذرات بزرگ جامد به سیستم تصفیه می شود. با توجه به مطالب گفته شده به این نتیجه می توان رسید که نصب آشغالگیر در کانال ها از واجبات بوده و به عنوان یک قسمت اساسی از فرآیند تصفیه فاضلاب بایستی در نظر گرفت. برای کسب اطلاعات بیش تر در مورد کاربرد های این دستگاه، به وب سایت فاماب مراجعه کرده و از طریق راه های ارتباطی با مشاوران فاماب تماس بگیرید.
آشغالگیر و انواع آن
زمانی که قصد خرید این محصول را دارید، ابتدا چیزی که مورد نیاز شما می باشد را همراه با مشخصات لیست کنید. چرا که در بازار انواع مختلفی از دستگاه آشغالگیر وجود دارد که هر کدام نسبت به دیگر متفاوت است. برای راحتی کار شما، ما در این بخش از مقاله تمامی آشغالگیر ها را بررسی خواهیم کرد.
آشغالگیر از نوع دستی
زمانی محل مورد نظر، برق نداشته باشد از آشغالگیر دستی افراد استفاده می کنند. استفاده از آشغالگیر دستی نه تنها به تمیز نگه داشتن محیط زیست کمک می کند، بلکه می تواند از آلودگی پیشگیری کند. به خصوص در فصول سرما که شاهد ریزش برگ درختان و تجمع آن ها هستیم که سبب گرفتگی و خراب شدن لوله ها، شیرآلات و حتی پمپ ها می شوند. با کمک آشغالگیر دستی، شما به سادگی می توانید از این تجمع خلاص شوید و از محیطی تمیز برخوردار شوید.
آشغالگیر از نوع مکانیکی
جمع آوری و جداسازی زباله به صورت مکانیکی در این آشغالگیر انجام می شود. بازوی مکانیکی موجود در این دستگاه با یک سوییچ که قسمت بالایی دستگاه قرار دارد به جمع کردن آشغال ها می پردازد. با قرار گرفتن در پشت آشغالگیر، این سیستم توانایی این را دارد که براساس یک بازه زمانی و همچنین اندازه گیری ارتفاع، جمع کردن زباله ها را در میزان مشخص تعیین کند. مثلا اگر جمع کردن زباله به میزان موردنظر و تعیین شده رسید، این سیستم جمع آوری بقیه را در مرحله بعدی انجام خواهد داد. آشغالگیری مکانیکی نیز خود در انواع متنوعی تولید شده است، اولی آشغالگیر مکانیکی میله ای، دومی آشغالگیر مکانیکی مشبک و آخری آشغالگیر مکانیکی ترکیبی است که برای اطلاع از عملکرد آن ها می توانید با در ارتباط باشید.
آشغالگیر از نوع سبدی
از آشغالگیر های مکانیکی می توان به مدل سبدی اشاره کرد، که از ساختار ساده ای برخوردار است. این ساختار در کاهش هزینه هایی چون هزینه ساخت و نگهداری نقش مستقیمی را ایفا می کند. آشغالگیر سبدی، با داشتن ساختاری مقاوم و بادوام توانسته در محیط های مختلف و در هر شرایطی به خصوص شرایط سخت به خوبی کار کرده است. این دستگاه با مدل و قابلیت فوق العاده خود قادر است در حجم زیادی زباله و مواد جامد را جمع آوری نماید. اما مشکلی که در این سیستم وجود دارد این است که ویژگی جمع آوری زباله های کوچک را ندارد و امکان دارد مسدود شدن در اثر گیر کردن زباله ها وجود دارد.
آشغالگیر از نوع گیربکسی
از آشغالگیر های مکانیکی، نوع گیربکسی است که دارای تعدادی تیغه های فلزی می باشد. در زمان کار کردن، زباله هایی که کوچک تر هستند از میان این تیغه ها رد شده و آن هایی که بزرگ هستند گیر می کنند. این مدل سیستم آشغالگیر، از زباله گیر های منحصر به فردی که از جنس فولاد یا آلومینیوم هستند، برخوردار است. تیغه های آشغالگیر گیربکسی در اشکال مختلفی همچون مستطیل، مربع و مثلث می باشند که انداه هایشان تاثیر زیادی در گیر کردن زباله ها دارد.
آشغالگیر از نوع تمام اتوماتیک
اگر به دنبال سیستمی هستید که زباله ها را به صورت اتوماتیک جمع آوری کند، می توانید این سیستم را در نظر داشته باشید. این سیستم از کارایی بسیار بالا، سرعت بالا، ایمنی زیاد و سایر ویژگی ها برخوردار می باشد که در کنار این مزیت ها نسبت به سایر مدل ها قیمت بالاتری دارد. این مدل در رابطه با سرعت، می تواند زباله های در کوتاه ترین زمان و سریع ترین زمان جمع آوری نماید. باوجود همچین ابزاری دیگر نیازی به نیروی انسانی زیاد نمی باشد و خطری دیگر کسی را تهدید نمی کند.
کلام آخر
هدف ما از ارائه این مقاله آشنا شدن کامل شما با این سیستم و بهره مندی از کارایی آشغالگیر می باشد. در رابطه با این مقاله امکان دارد، ذهن شما پر از سوال های مختلفی باشد که در این صورت می توانید از خدمات مجموعه فاماب بهره مند شوید. از طریق ارتباط با کارشناسان شرکت فاماب، تمامی سوالات شما برطرف خواهد شد.
آشغالگیر یک تجهیز مکانیکی است که در ورودی سیستمهای تصفیه آب و فاضلاب قرار میگیرد تا ذرات معلق و مواد جامد بزرگتر را جدا کرده و از ورود آنها به بخشهای بعدی تصفیه جلوگیری کند.
آشغالگیرها معمولاً به دو نوع آشغالگیر دستی و آشغالگیر مکانیکی تقسیم میشوند.
- آشغالگیر دستی: نیاز به تمیز کردن دستی دارند و معمولاً برای سیستمهای کوچک استفاده میشوند.
- آشغالگیر مکانیکی: خودکار بوده و با استفاده از مکانیزمهای موتور و بازو، مواد جامد را از آب یا فاضلاب جدا میکنند.
آشغالگیر معمولاً در ابتدای سیستم تصفیه نصب میشود، یعنی قبل از تجهیزات حساستر و فرآیندهای تصفیه پیشرفتهتر مانند مخازن تهنشینی یا واحدهای بیولوژیکی، تا از خرابی و آسیبدیدگی تجهیزات جلوگیری کند.
وظیفه اصلی آشغالگیر جدا کردن مواد جامد معلق و ذرات بزرگ (مانند پلاستیک، چوب، سنگ و سایر زبالههای بزرگ) از جریان آب یا فاضلاب است تا از ورود آنها به مراحل بعدی تصفیه و آسیب به تجهیزات جلوگیری کند.
- آشغالگیر دستی نیاز به نیروی انسانی برای تمیز کردن دارد و معمولاً برای تاسیسات کوچک مناسب است.
- آشغالگیر مکانیکی اتوماتیک عمل میکند و برای تصفیهخانههای بزرگتر استفاده میشود که نیاز به تمیزکاری مداوم و بدون توقف دارند.
استفاده از آشغالگیر باعث کاهش هزینههای نگهداری تجهیزات بعدی، افزایش عمر مفید تجهیزات، جلوگیری از مسدود شدن لولهها و افزایش کارایی فرآیندهای تصفیه میشود.
بله، آشغالگیرها به ویژه نوع دستی نیاز به نگهداری منظم دارند تا از تجمع زیاد مواد جامد جلوگیری شود. حتی در نوع مکانیکی نیز برای اطمینان از کارکرد صحیح، باید بهصورت دورهای تمیز و بازرسی شوند.
آشغالگیرها عمدتاً زبالههایی مانند پلاستیک، پارچه، سنگ، شاخههای درخت، کاغذ و سایر مواد جامد بزرگتر را از جریان آب یا فاضلاب جدا میکنند.
عوامل مؤثر در انتخاب نوع آشغالگیر شامل حجم آب یا فاضلاب، نوع ذرات معلق، سطح اتوماتیک بودن سیستم، و هزینههای نگهداری و عملکرد میباشند.
آشغالگیر مکانیکی به دلیل خودکار بودن، نیاز به نیروی انسانی کمتری دارد، بهرهوری بیشتری ارائه میدهد و میتواند بهطور مداوم و بدون توقف کار کند.